onsdag 30 september 2015

Tuesday the blues day...

Idag fick jag dunderdosen, vita blodkroppar fortfarande låga men lite bättre denna vecka. Fick veta att nästa vecka ska jag få 3-5 shots/injektioner, en varje dag, med ngt som höjer dessa. DET är bra MEN detta ger en enorm smärta i skelettet under den tiden...suck.
Men det måste göras för dom trodde att detta är hur min kropp kommer reagera, de vita krigarna orkar inte, dom dör ut för många.
Jag var som en duracellkanin på skolan, vill göra mitt absolut bästa och vara en mönsterelev medan jag kan. Orkade hela kvällen, var där till 22.00. Ännu testar jag glasyrer, har inte gjort ngt vettigt, bara massa små-skålar. Mina "roliga" expriment jag tyckte var mest spännande hann vi inte med, det får bli nästa tisdag.
Jag har en skoldag imorgon med, vill åka några timmar tidigare och ta igen det där med vasen och få ihop den, hehe.
2 kommentarer:

Helena sa...

Häpnas än i dag över dina "skills"...du kan det där med keramik...tänk på att ta det lungt mellan varven...känner fläkten som viner...när du passerar i koridoren på skolan....lungt och fint...;-)

sofia stenman sa...

Jätte snygga grejer där du gjort! Älskar glasyrerna! Lider verkligen med dig .Det är fruktansvärt de du går igenom. Tur att keramiken och konsten finns! Kram