torsdag 24 september 2015

Lite smått

Försöker lite förbereda för halloween och även för jul (!!) Ni vet, det betyder ju så mycket för mig, egentligen i egenskap som mamma, att göra mysigt vid högtider och spec dessa. Jag vet inte hur dålig jag är om en månad eller om 3, så redan har ngn julklapp fixats. Man "måste" ju inte, men jag älskar ju det och mår bra av pynt och att planera å ge (hahaha). Har köpt lite tyg, tänkte sy gardiner och kuddar nu när ja är piggare. 


4 kommentarer:

Mary Sane sa...

OMG!!! Nitpumpor!!!! PS. Också coolt att dra nätstrumpbyxor över en pumpa.

Anonym sa...

Så klokt av dej att tänka framåt, de du fixar nu behöver du inte försöka göra sen senare om du blir sliten och trött. Julen är även för mig massa myspyssel å fix å jag älskar det.
Många säger att det är ju bara massa jobb och onödigt.Det är så kort stund man har det, men hallå? Ska man låta bli å njuta bara för att det int varar länge? ja i såfall finns de ju inte mycke å njuta värt å njuta av! Det är ju inte onödigt på en fläck att fixa å dona om man mår bra av det, så det så.
kraaam!
/lie

Lizz sa...

DET är nog coolt Mary!
Ja, jag skulle bli ledsen av att inte ha hunnit med myset, jag tar ut det redan nu för det är en underbar tid och syssla. Sen kan man släppa på när och alla regler om hur det ska vara. Min söta mamma har redan nu hängt upp julgardinerna, då kan hon mysa flera månader istället. Och vem ska bry sig? den ena kan avlösa den andra så får vi ha kul nästan jämt. kraam!

Helena sa...

Du är den bästa på att pyssla och fixa inför högtider...vet ingen anan som är det...alltid lika inponerad av ditt pyssel...halowen, jul....alltid...kram