tisdag 15 september 2015

Bzzzzzz

Så idag körde vi! Det var skoj, jag känner mig cool ändå, så länge stubben e kvar. Vilda testade några olika frisyrer, Tomas gick all in oxå. Ett minne för livet! Tackade henne så mycket ikväll, detta var det skonsammaste sättet. Hon gosar med mitt huvud och är rädd att jag är lite ledsen. Men nä, det är jag inte Vilda, jag hade skoj och känner mig rätt ball faktiskt. 

8 kommentarer:

Anonym sa...

Å vilka bilder! Vilken fantastiskt grej ni gjorde av det! tänk att ni lyckades få till en positiv händelse,de är ju helt underbar!
Ball är du! Å de e bara förnamnet ❤️
Det är inte för intet man säger att allt klär en skönhet! Kärlek,pussar å kramar till er alla skickar jag över havet!
/lie

Lizz sa...

älskade du <3 ja, det var roligt, Vilda var ibland lite ängslig, tror det var lite sorgligt för henne att se sin mamma förändras så, men i och med att det blev en kul grej av det, så fixade vi det alla utan tårar ;)

Helena sa...

Alltså... Wow!! Du är så himla fin!! Allt kommer bli bra så är det bara. Kram Helena.

Anonym sa...

Hur ni hanterar detta är magiskt! När det här är över kommer ni vara starkare än ni nånsin kunnat tro, det visar sig nu hur mycket kärlek ni har å hur djupt den kärleken är rotad i era hjärtan å er själ!
Vilda lilla hjärtat är nog änslig ibland, men hon har så mycket styrka å gott i sig att hon kommer klara allt detta på bästa sätt. Ni vuxna är fenomenala på att hantera detta och inkludera henne på ett jättebra sätt.
Krama henne så mycket från oss, vi saknar henne så mycket! Simåne hälsar med tusen kramar ❤️ Å att snart är det sommarlov igen,ska bara vara litte vinter nu först ;)
All kärlek å styrka till er! Å kanske lite extra till fina Tomas som är en hjälte i detta nu ❤️
/lie

Mary Sane sa...

guud vad snyggt!! och awesome att dottern fick klippa och greja.

Helena sa...

Kan bara hålla med Linda i detta, helt underbara bilder på hur ni hanterar detta, blir så full av kärlek och värme när jag ser detta. Lärnarna på skolan hälsar och kramar om dig mycket. ycket, och många kramar till dig...hejja <3

sofia stenman sa...

Man måste göra det bästa av situationen brukar man ju säga om allt.. men detta var ju en jättekul grej i eländet. Somsagt ser du väldans cool ut i din nya look och de var nog smart att göra det nu i tid innan håret börja falla. Ni har lyckan som är en sådan kreativ familj! Kanske kan bli en inspirationskälla för andra familjer som går igenom samma sak. Och även en fin inspiration till många andra! All lycka till er! Kram!

Lizz sa...

Tack alla, ja, jag är så glad att min familj är så full av kärlek, vi försöker hitta en lättare väg genom detta med positiva tankar <3