måndag 21 september 2015

Port insatt

Huj, det här var lite läskigt. Snäll doktor som la snittet precis under en av mina katter, han förstod att man blir väldigt ledsen om man måste kapa mitt i en tatuering. Läskigt att ligga vaken under en pappersfilt när dom för in en slang i halsen, snittar och bedövningen inte riktigt tagit.. Oj, sorry, sätter i mer, bökar in grejen under huden med lite milt våld och sen syr ihop. Vibrerade lite men det gick bra. Upptejpad å öm, tror inte det går att dreja idag, men åker på skolan och glaserar iaf.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Åh du är allt en kämpe! Far å glaserar iaf ❤️
Bra att läkare förstod å var inte så kantig å obrydd. Ha fin fortsatt dag å hoppas de läka å helas bra !
Pussar å kramar!
/lie

sofia stenman sa...

Ja de var ju tur att du slapp snittet på tatueringen. Måste ha känts tungt att få den där men de är ju bara ett tag du ska ha den. Ja dreja tar ju på krafterna men bra att du kunde glasera iallafall! Förstår att du vill göra så mycket som möjligt trots sjukdom jag förstår precis! Man har ju ständigt tankarna på de kreativa. Kram!

Lizz sa...

Ja, vill ju inte halka efter heller, ska drejas en vas i två delar och jag har inte ens kommit från muggstorleken...och ett ärr blir det ju av den här, ganska stort el brett har jag sett, men det får vi fylla ut sen med tattoos, hade jag ändå tänkt ;)

Helena sa...

Du är så bäst...<3