torsdag 12 november 2015

Verkstad hemma

Vaknade med samma yrsel men beslutsamt tog jag mig upp. Vinglar omkring lite här hemma, känns som det satt sig på balansen. Jag har inte visat er vad jag fick av Tomas i present! en drejskiva till att ha hemma. Jag har inte provat den ännu, är just nu lite tidspressad på skolan. Men även om jag inte kan bränna, så kan jag nöta med denna tills jag kan bränna igen…nästa år. För det kräver ju att man tränar och tränar. Jag har ett bord i garaget där jag kan handbygga,har haft det ett tag men inte använt det då all ok-tid har gått åt till skolan. Nu gör jag lite fat hemma till Raku-klassen, sen behöver jag sticka iväg och dreja en flaska och ett fat innan nästa vecka, dvs, jag har bara idag.. även om jag inte eg är i toppskick att åka till skolan el ens köra bil..

2 kommentarer:

sofia stenman sa...

Vilken lycka att ha en hemma i dessa svåra tider. Så fint gjort av honom! "Jobba" inte för hårt nu när du inte orkar. Du hinner sen! Men jag förstår. Kram!!

Helena sa...

du är så tapper och klok Lisa, ta det steg för steg och ta hand om dig i första hand, pyssla med konst är så viktigt, det vet din man med råge...kämpa på där finna du, och vila mycket...du får tid att nöta på den där drejskivan...kram <3