fredag 20 november 2015

Stolta

Ganska ok idag men "flåset" är sämre, märkte det när jag sprang uppför trappen hemma och höll på tuppa av med huvudet i garderoben. Nåja annars så är jag ok, ba jag tar det lite chill. Vi hade kvartssamtal med Vilda. Hon har alltså bäst betyg i hela klassen!!!! Vi trillar baklänges här, för det var även i skrivning, läsning och det var 1,5 år sen hon inte kunde engelska. Vi snackar A:n (jo, här har dom betyg redan nu). Man får skrävla lite va? Läraren pratade även om college (!?) som att hon skulle satsa högt. Det är inte så att vi pressar henne det minsta, vi säger max -har du läxa? Gör den. Resten gör hon helt själv. Undra vart det här kommer ifrån? Morfar, gissar jag ;). Här har dom oxå (lägligt) en bokmässa på skolan och vi köper 2 böcker till vilda varje gång då hon e så himla grym (annars hade hon fått ändå som pepp) de hon ville ha va slut så vi beställde på amazon, Minecraft it is!
Jag invigde min drejskiva hemma, tänkte sätta den där flaskan, och jo, det gjorde jag väl, brottas med höjden bara. Hade jag haft mer ork idag hade jag drejat mer.5 kommentarer:

Mary Sane sa...

men gu se fin keramik! kul detalj med dekorationen på fatet.

Mary Sane sa...

Alltså jag menar specifikt fatet som har en renmedaljong (min hjärna är aningens mosig idag). Så fint och juligt!

sofia stenman sa...

Snyggt! Kul med egen drej skiva hemma kan jag tro :)

Helena sa...

Stolt med-konstnär. Kramar om hårt mycket bra jobbat <3

Ina sa...

Vad kul! Grattis till Vilda! Det är så häftigt med språket, hur de bara tar det till sig så snabbt. :-) Kramar till dig. Tänker på dig!