onsdag 18 november 2015

hellooo

Fixade en ganska stor tallrik igår! Ska vara minst som en mattallrik men gärna serverings storlek. Men den himla flaskan gör mig vansinnig. Jag hade visst den här veckan på mig och har jag tur igen den här omgången så orkar jag in imorgon för att fixa botten (beskickla, alltså man vänder den och gör snygg under för er som inte vet ;))
Annars, mitt prov på "naked raku" igår blev dunder snygg, gjorde den bara på en simpel burk, men jag ska lägga den på en av mina större handkavlade rakuskålar till nästa tisdag. Fick min dos som sagt igår så värdena håller sin bra när jag tar sprutor. är glad över att det är nr 9, 4 veckor till sen är det varannan vecka i 8 veckor, sen klaaar med det här iaf.
Hoppas att värmen kommer tillbaka, det har varit "bara" 12 grader som kallast i måndags, men det vänder lite nu känner vi. Jag och Vilda sätter på sätesvärmaren i bilen, hahaha.
Hör att ni hemma börjat få snö.
Saknar att få julkänslan, känner att det kan bli svårt i år, SOMMAR å julkänsa är jättesvårt, hur mycket man än kämpar. Vi ska åka på julmarknader å nån julfilm.. sen kan man ju åka skridskor oxå.
Nu ska jag tillbaka till skolan, kämpa vidare :) tur det är väldigt kul!


4 kommentarer:

Mary Sane sa...

Alltså jag sitter här och fnissar för mig själv, för jag trodde att det första stycket handlade om MAT och hur mycket du hade ätit. Sedan när jag läste vidare insåg jag att det handlade om...keramik!! :D

Helena sa...

jaaa här snöar det och vi håller på för fullta att planera "Julbazaren" på skolan och det är denl att tänka på..tänker ofta på hur du kunde fixa kring ditt bord när vi hade försäldningen, lampor, detaljer och dessutom så klädde både du och linda er så fina ....minnen....alla fina smycken, denna fantastiska ram av smycken...not to forget....dina papparkakshus och cake-pops...canderade äpplen...så USA isnpirerat...så nog går det att få lite julstämmning där, kanske utan snö..men....det är som det är liksom...är så glad att du har mindre och mindre med behandling nu och kanske får mer o ch mer energi till det du älskar, du är en fighter....jobbar på som en galning kan du göra också...målinriktad....kramar om...ler...<3

Lizz sa...

Hehe, Mary Sane, det kunde ju ha varit så ser jag nu ;). Å Helena, det är verkligen något jag älskar, julmarknad på skolan! Jag har så många mysiga minnen därifrån. Kram tillbaka

sofia stenman sa...

Kul att man kan åka skridskor där :) som i en film :) så de kan bli lite känsla av jul. Låter bra de där på skolan och vad kul att de går så bra för vilda! Ni har verkligen gett henne en fin gåva med att flytta dit ett tag! Bra att ha en sådan grej med sig när man blir stor :) bra att du kunna få behandling ! Kram!