tisdag 24 november 2015

Två dagar

På söndag for jag omkring hemma som jag brukar när jag känner mig "normal" målade stol till köket, lerade lite, handlade alla kalenderklappar, pyntade lite, sydde gardiner... Och på kvällen stack vi på en sportbar, vilket inte är så smart när ingen av oss är så exalterade av den "stora" am fotbollsmatchen som alla skriker å tjoar åt. Maten var svingod iaf. Såg gamla "filmdängan" Menace to society efter det. Idag, måndag, prover och skola, det hopar sig och det var trångt som en myrstack i verkstan. Jag blev smått galen då mina glasyrprover inte gjort som jag vill (skyller på amerikanska ingredienser) får inte till blank glasyr över klara färger, allt här tenderar att bli brunt beige å grönt, jooordnära. Huj! 
Vilda åkte och sov hos kompis (hon har thanksgivingslov) så vi åkte på bio, såg MockinJay, schpännande! Amerikana var julpyntat till bredden, insööööp jul, jul!1 kommentar:

Helena sa...

Wow...känner mig som dig just nu...far och flänger, gör, förgör...spiller, tappar, surara och gläds återigen...snart är det jubazar här...<3