onsdag 25 november 2015

Tisdagssnack

Dubbeldosen idag igen, fick lite mer hopp om att det nu kanske inte blir strålning, allt beror på vad op visar men hon sa att om tumören var under 5 cm så strålar dom inte alltid, nu var min mindre men "området" 8 cm, dvs cancerceller som är diffusare.. Men det skulle nog ändå gälla för hon trodde detta område kunde försvinna innan, iaf kan hon inte känna tumören nu, yiiiha! Klar med cellgifter sista veckan i januari, sen "vilar" man 4 v innan op, skulle det va så att jag inte behöver strålas så hoppas jag verkligen på rekonstruktion direkt. Sparar tid, sveda och ångest. Ber till Gud om det!..
Sen har jag varit på skolan idag, inte tillåtet nu att göra ngt nytt. Allt ska hinnas glaseras och brännas så det var det. Nu vill jag ju göra i garaget men kan ju inte bränna dom, dom är väääldigt sköra innan. Så vet inte riktigt.. Ska kolla om jag hittar ett ställe man får på. Imorrn ska jag tatuera ögonbrynen! Det ni! Dom ser just nu helknepiga ut, ska fota före och efter får ni se. Jag är van att lägga ned tid på brynen, har alltid målat dom, mörka och rätt skarpa så längtar massor. Ser det som en del i detta. Sen ska jag kolla om jag kan vänja mig med peruk oxå för nu känns det skitfult utan allt.

4 kommentarer:

Helena W sa...

Du är grym Lisa!! Ögonbrynen kommer bli superfina, kram på dig..

Helena sa...

Du är så super, så tapper och ger till och mig energi med alla dina inlägg....du ger så mycket tillbaka här...kram<3

sofia stenman sa...

Vilken lycka att tumör äcklet har krympt! Blir väldigt glad över att höra det! Hoppas verkligen du slipper lida så lite som möjligt! Jag har tatuerat ögonbrynen och de är så sjukt grejt! All lycka och kärlek till dig! Kram!

sofia stenman sa...

Älskar fatet! Btw :)