fredag 6 november 2015

Min dag

Ligger som den skallepär jag är och sover, då kommer hela gänget in och sjunger. Fantastiska presenter! Personliga och med tanke bakom. Vi åkte först till ett ställe och åt god amerikansk frukost. Sen myste vi på hemma. På dagen dök min pappa och Barbro upp, men som ännu en överraskning även min bror Joel och hans fru Ina. Alla donade och lagade julmiddag (!) som jag älskar. Jag låg mest, tog det lugnt. Kände svagheten komma men orkade med att bubbla tillsammans och leka viskleken barn & vuxna innan jag somnade. Älskade familj och vänner, det ni gjort för mig är obeskrivligt. Evigt tacksam.


4 kommentarer:

sofia stenman sa...

Vilken lycka att ha nästan hela familjen nära! Vilka fina människor du har runt omkring dig. Glad för din skull eftersom att du även önskade tidigare detta när du skrev att du skulle kanske ha festen hemma i sommar istället när inte alla de dina är med dig. Måste kännas bra att ha så mycket stöd när du är sjuk. Vilken lycka! Och speciellt när din pappa också kommer. Önskar dig allt gott och tänker på dig varje dag! Bra att du fick ta behandling äntligen! Kram bästa fina Lisa!!

Helena sa...

Blir så glad för din skull....ååå nte är du någon skalle per inte, du är så söt och detta är övergående, du har en mycket stor familj och mycket fin sådan..förstår din förtjusning över hur dom droppar in en efter en, som jul-klppar får du öppna en efter en, styrka och kärlek till dig gumman <3

Mary Sane sa...

Grattis!! :D Så härligt att läsa alla gåshudsframkallande statusuppdateringar. <3

Lizz sa...

Tack fina ni! Ja, detta var verkligen lycka!