fredag 20 november 2015

Tänker

Ok, ups and downs här, idag skrev jag ut formuläret som ska visa att jag inte kan gå nästa termin, alltså jag slutar 15 dec och är inte tillbaka förrän sept nästa år :(.
Vad??... ska jag göra för att min tillvaro ska kännas strukturerad och meningsfull?
På denna tid (om det går som det ska) blir jag liggandes iaf 6 veckor, är ju inget jämfört med 10 månader det blir att jag är borta från skola, men det går inte att var borta så länge.
Jag har otroligt starka känslor att jag vill hem, kanske såklart för all den här soppan. Men hur ska jag finna glädjen här igen när jag vet att min familj och vänner betyder mest?

4 kommentarer:

sofia stenman sa...

Förstår att de känns svårt nu. Önskar jag kunde göra ngt! <3 det kommer säkert gå på ngt sätt iaf. Du bor ju i paradiset tex och du kan komma hem sen istället. Kram!!

lulemarcus sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
lulemarcus sa...

Orkar du skriva en bok? Finns det något som du skulle vilja fördjupa dig i och researcha? Var på en föreläsning där en kvinna som heter Bea Uusma https://sv.wikipedia.org/wiki/Bea_Uusma (tidigare Schyffert) berättade om hennes bok Andree Expeditionen (du vet den där polarfararen som kraschlandande med en luftbalong). Det började som ett oskyldigt intresse och slutade med bok. Hon anses idag vara främsta experten på Andree Expeditionen.

Bra dagar kan du läsa och skriva mer och sämre dagar ligger du framför TVn och ser videomaterial.

Helena sa...

Ja du gumman, Luleå är en mycket kort underbar konstnär kortare sen du for, du är mycket efterlängtad här i norrbotten. Jag har en personlig assitens som jobbar med min son och gick konstskola, när du gick första gången...minns dig mycket väl...vet inte om du kommer ihåg henne---Ulla Larsson..konstpedagog nu i alla fall. Berättar och beskriver det du går igenom och hon ber mig hälsa...men vet inte om du minns...gör det i fall...vet inte men tror att alla skulle uppskatta din närvaro här efter jul...helst nu...kanske du får annat att tänka på än när du är på mark av främmande land....är tanken nu att operera nu??? Är vi där nu?? Du uttrycker dig så fint och på ett vis som inspirar, HELA DU INPIRERAR...DU ÄR EN VANDRANDE TAVLA...håller med föregående skrivare...en bok memoarer...resarch....virka...eller bara vara med dina när och kära...vet inte där är jag helt lost...men dte vore fint med din närvaro här i norr också....men det är bara du som kan besluta det...vilket som du beslutar så är det på din magkänsla...det är det du mår bästa av....kramar i massor...<3