måndag 25 april 2016

Jamen ja går på toa då...

Trodde vi skulle få en "lugn" dag men mäklaren ringer och säger att han vill visa en spec klient huset, om 2 Tim. Jag var just och tränade, fick skynda hem och köra proceduren igen. Det tar ändå 1,5 timme även om det var visning igår. Men det ska ju typ se ut som om ingen lever här.  Vi hoppas att det är ngn som är riktigt intresserad, men det var faktiskt väldigt många här igår sa han. De kritvita handdukarna visade spår av smutsiga händer (!!?) och man ser att sängarna har suttits på. Golvet är fullt i damm och skomärken. Ååå längtar tills det här är över. 

2 kommentarer:

lulemarcus sa...

Jag kommer ihåg när vi hade visning på vårt lilla radhus, det var ett sju-helsikes jobb inför varje visning trots att huset var teeny-weeny. Vi hade kö runt hela området på bägge visningarna och hade dessutom en privat visning för en person (nej det var inte hon som köpte trots att hon var sååååå intresserad). Känslan efteråt...var det värt det? Hur mycket mer pengar fick vi istället för att sälja privat? Känslan att människor har klampat runt i ens privatliv är väl sådär...svår att sätta en prislapp på.

Sofia Stenman sa...

Allvarligt! Folk har inte hyfs i kroppen!
Säg det till mäklaren och sen när huset är sålt så säg även att han inte har nå hyfs i kroppen heller som "lurat" er. Det ska han ju få veta! Haha