söndag 17 april 2016

Flyr fältet

Huj, idag lämnade vi huset och det såg ut så här. Först på morgonen for jag och Tomas med katterna till deras boarding. Då var Vilda hemma med hundarna. Nu har dom varit rätt stressade och virriga senaste dagarna då vi tömt huset på allt, det ekar. Och gräsmattan har dom inte fått gå på, den har vi bytt på baksidan. Persbrandt trodde nog jag tog katterna och flyttade därifrån utan honom. Han hade sån panik sa Vilda och tjöt när jag kom hem igen.... Lille vän.
Sen lämnade vi det tomma vita blanka "bladet" till Chris. En lastbil med möbler, växter och grejer rullade in på gården när vi åkte iväg för att lämna av hundar och till vår "minisemester"..


3 kommentarer:

Linda E sa...

Stackars lilla Persbrandt! Lycklig måst han ha blitt när du kom tillbaka. Så knasigt ni gjort där hemma måste kännas knasigt för katter å hundar. Hoppas försäljningen går fort så ni sen kan slappna av bättre hemma ❤️
Kram å puss! /lie

Sofia Stenman sa...

Oj vad tomt! Måste kännas konstigt!
Ja stackars Persbrandt men lyckligt slut som fick försonas med er igen ❤️
Kram!!

Helena sa...

Hohoooo...eko...eko...vad roligt att få se hur ni bor, rummen...är så tomma nu men kul att se hur stort det är....Stackaren Persbrant...är det lilla hunden...är det er minsta hund..??