söndag 18 oktober 2015

kaka på kaka

Antar att det har gått tillbaka de vita krigarna igen, för igår åkte jag på en dunderförkylning. Jag kan bara sucka och lägga mig under täcket. Helgerna är annars ngt jag ser fram emot, för då är jag oftast piggare. Den här helgen gick bort i Tv-tittande. Anton och Tomas for idag till Long beach flea market, jag är ledsen att jag inte kan följa med. Dom skulle även reka lite stränder, för jag fyller ju 40 snart och vill fira det på en strand, grilla och softa. Jag har tyvärr inte så många vänner här, men vi är alla i familjen här då plus att Ulrika, Kent och Vildas kompis Ella är här några dagar. Det är samma helg som Halloween och Swans tror jag oxå kan komma, så det bli en liten fest. Kanske jag kan ha ngt i Sverige till sommaren, en kombination, klarat behandlingarna och 40…?
Mest troligt Huntington Beach

2 kommentarer:

sofia stenman sa...

Men usch så orättvist! Hoppas du blir piggare snart! Förstår att du vill fira med dina nära då du fyller 40! Men en födelsedag där på en strand slår ju det mesta :) kram!

Helena sa...

huvva med förkylningen, fira saker på stranden är ju super...bara det....jag gifte mig på en strand i Florida...för snart 11 år sen...vatten, sand och sol är vad som gör en underbar stund värd att fira en kvinna på sin bästa 40 år fyllda....det blir dubbelt upp då du kommer hem och kan fira en milstolpe i ditt liv för det kommer du göra....det måste givetvis firas stort...Kram