tisdag 22 mars 2016

Sprallig!

Sov knasigt inatt, somnade först 3, är 2 timmars tidsskillnad från Hawaii så lite därför. Men sen var jag så uppe i varv, laddad för allt som händer närmsta dagarna. På morgonen ringde vi upp Dennis på Face-time, han fyller 18 år idag!! Han hade just blivit hämtad av Patrik i hans "lånebil", medans vi pratade med honom då han åkte i bilen sa Tomas att det är vår present till dig, bilen är din. Han blev så vansinnigt lycklig, stammade och log upp över öronen, va fiiin! sa han 25 ggr och, jag kan inte fatta! Dom skulle fira honom med "vår" sida av släkten som hade bjudit ut honom på O´learys. Det var så roligt att se hans reaktion :).
Sen kunde vi ju säga -ses imorrn! för imorgon (tisdag) kommer dom, Lova & Dennis.
Nr 2 var att idag ser jag en tydlig skugga över hela huvudet, äntligen så pass mycket hår (om än väldigt lite) så att jag kan gå utan mössa. Ni kan inte ana hur mycket det betyder för mig!
Nu blev det ju väldigt bråttom med min planerade tatuering, jag vägrar raka för att göra den senare så vi susade iväg och gjorde den. "Angeles" betyder några olika saker för mig, Vilda kom på namnet till vår kommande Maine coon som vi ska skaffa när vi kommit till ro hemma i Sverige. sen tyckte jag det var perfekt, för dels en hyllning till vår tid här, jag vill alltid minnas den här tiden om än tråkigheter. Jag fullkomligt älskar den här staden och kommer alltid göra det. Sen är den en hyllning till att jag på ngt sätt var här med en mening, jag hade inte klarat lika bra i Sverige att segra över Cancern. Jag är övertygad om att det är annorlunda här. Visst har jag fått lägga ut mer än jag har till medicinska kostnader men jag hade inte fått den hjälpen hemma, inte lika aggressivt och inte lika förebyggande. Inte heller lika kompetenta läkare.
Sen "änglar", det är vad jag tror på, jag har dom som vakar över mig och vill visa hur tacksam jag är över det.
Och om det inte var nog så kommer svärmor och Tomas kusin 2 dagar efter barnen, det ska bli så kul att visa svärmor LA! Hoppas på värme och sol, för nu vill vi njuta, ha poolparty och dagar vid havet.

4 kommentarer:

Linda E sa...

Å äntligen kan ja kommentera igen,nu minsann kunde ja lista ut vad som felat.
Sitter i soffan å läser å blir sprallig jag med! Så mycket kul å glatt på en gång, underbart!!
Ja förstår att du älskar den staden! De går ju inte att låta bli :)
Så kul ni ska ha det nu när familjen blir fulltalig igen❤️
Puss å kram!!
/lie

Helena W sa...

Vilket underbart inlägg!! Kram på dig Lisa :)

lulemarcus sa...

Så häftigt att se att kroppen kan återhämta sig efter att ha varit nedbruten av gifter, man förstår din lycka i att se hur håret börjar växa igen. Jag kan tänka mig att tatueringen kommer att symbolisera himmel och helvete på samma gång, fint!

Sofia Stenman sa...

Så roligt för Dennis :)
Grattis till att ditt hår äntligen börjat växa! Du passar då iallafall i allt! Och tattoon blev skit snygg! Och cool! Kram :)