söndag 6 mars 2016

Soft, rensning och positiv dag

Sov först ut läänge, sen efter att ha matat hundar och släppt ut dom låg jag i sängen till 14 kanske !? Såg "30 grader i februari" älskar den serien. Sen tog jag mig ut på en halvtimmes ganska rask promenad, tror vädret var perfekt för att jag skulle orka, "bara" 20 grader. Glad att det gick jättebra, ska försöka göra det varje dag nu.
Vi käkade sen "lunch" på tacospot, ruskigt onyttigt men gott. Nu är det skärpning så mycket som vi pratat och peppat för det. Från nu. Jag lyckades även rensa allt smink å toalettjox, fyllde en mindre säck med skrot, skräp å det jag inte använder, krämer som gått ut och tonvis med foundations som jag inte gillar. Skönt! På kvällen fastnade vi på mtv:s redicioulusnes, vår humor. Puss på er!3 kommentarer:

Linda E sa...

Låter som en toppen dag! Lite lata ,lite nytta= bra kombo. Om man gör nyttiga val under vardag så kan man nog bjuda sig på lite onyttigheter ibland, de där såg ju smaskigt ut :)
Inte många dar kvar mu till er semester, du måst bildbomba!
Nu ska ja gå å se gåsmamman, den kan ja verkligen rekommendera förresten.
Puss å kram hela dan!
/lie
PS. Jag har nedräkning ,

Ida sa...

Så glad att det värmer in i hela kroppen på mig för att det går bra för dig lajsa!! 😁

Helena sa...

Älskar den där serien 20 grader...den ser jag också...gott med lite fet mat...det kanske behövs just nu...jag ska hålla mig till grönskaer jag...hahha...så kan det gå..kram fina..<3