lördag 26 mars 2016

Glad påsk!

Idag har vi solat och badat i poolen, 28 grader!! Dennis, Maggan och Susanne åkte iväg på gallerian. Jag och Lova for på eget håll, vi hade tänkt åka på Walmart, men en bilresa som vanligtsvis tar 15 min, skulle ta 1 tim pga trafik, så vi svängde in i Pasadena på en lite shoppingsväng. Jag hittade en bikini iaf. Modet är mest bara bohem-mode här och det älskade ju jag, när jag hade låångt hår. Nu vill jag ha bara typ rock`n roll ;).

Vi avslutade kvällen med att grilla allihopa, det blev vansinnigt gott.
Imorgon ska vi ner till Venice för en heldag, det finns ju massor av alternativ stränder här, men Venice är en favorit. Vi gillar stuket där, människorna, stranden och matutbudet.

Påsk firar ni för fullt hemma, jag saknar det, enda gången jag gillar att vara i fjällen, myys med systers familj. Här är det ingen känsla av påsk, långfredag är en helt vanlig dag, inga påskgummor och ingen Jansson och västerbottenpaj. Det är kaniner och ägg i affärerna, men inga påskfjärdar. I Sverige har vi väl oftast ett ägg med godis. Här firar dom bara på Söndag, då ska vi till en park, spela brännboll och grilla, sen letar barnen ägg, dom är små som riktiga, men ngn godis el peng i varje. Sen kan det kastas ägg med pulverfärg på varann oxå.

Glad påsk på er alla från oss!

2 kommentarer:

Linda E sa...

Så fin dag ni haft! Jobbigt me trafiken fick - fast eftersom Lova var me kan man kalla de egen kvalitetstid ;)
Vi är i pello å skotrar å grillar, dock saknar vi solen den gömmer sig bra här i nordöst
Ha de bäst å hälsa alla!
Puss! /lie

Sofia Stenman sa...

Glad påsk i efterskott :)
Vad fint ni har det :) Kram!