torsdag 31 mars 2016

Ditt å datt

Vardagen har börjat, eller iaf för Vilda som måste till skolan. Vi susar runt lite varje dag för att visa Maggan å Sussi LA. Igår var jag och Lova på bio, såg 10 cloverfield lane, bra film 1/3 och fruktansvärt töntig sista 4:e delen. Jaja, så blir det ibland. Idag var vi först på JoAnn, en crafting butik, allt möjligt pyssel och hantverk. Jag blev lite deppig när jag gick där för jag känner ingen kreativitet, den finns inte där...
Jag hade lovat mig själv att smått samla på mig smyckesdelar för att ta med till Sverige så det köpte jag. Lova ligger under nålen idag, hennes första tauering! Känns märkligt som mamma men oxå häftigt. Hon tog i stort oxå.. Få se om jag får visa här sen.. ;)
Mitt hår växer så det syns nästan skillnad varje dag. Härligt!

8 kommentarer:

Linda E sa...

Kreativiteten finns i dig, den bara vilar lite nu när de är å varit så mycket annat❤️
Å så spännande med Lovas tatuering! Gillar att hon vågar stort på en gång! Jag längtar så mycket tills ja kan göra min :) . Kram å puss!! Å kärlek!
/lie

Badass Babuska sa...

Minns du när Julia tatuerade sig? Vi pratade om hur kontoret det kändes😀. Kram fina du!

Badass Babuska sa...

Minns du när Julia tatuerade sig? Vi pratade om hur kontoret det kändes😀. Kram fina du!

Helena W sa...

Många kramar från ett regnigt Stockholm :)

Lizz sa...

Ja Teresa, herregu! det känns läskigt samtidigt som det är häftigt. Tänk att man själv chockat sina föräldrar med alla tatueringar, trodde aldrig själv jag skulle bli så. Jag är ruggigt impad och lite chockad jag oxå, för jag trodde nog inte Lova skulle slå på så stort som första tatuering. Men Love it, såklart!

Lizz sa...

Kärlek tillbaka till dig Linda, jag ser fram emot när din fina planerade tattoo blir verklighet, den bli såå duuu. Kram!!

Lizz sa...

Tack Helena, kramar härifrån våriga LA

Helena sa...

Tror också att din kreativitet kommer fram när din kropp orkar, den tar en pauas bara!! Den kommer!! Ååå vad spännande med sin första tatuering...hoppas du får lägga ut en bild..kommer ihåg när jag gjorde min...speciell känsla faktiskt...kram, kram <3