onsdag 27 januari 2016

Nu är det gjort!

Bara Neulastan kvar imorrn, det tar 5 min sen ser jag aldrig mer det där stället. Sköterskorna har varit mer än toppen, men jag är så less på allt där. Som "pavlos klocka" förknippar jag allt med detta, färger, lukter och smaker. Usch, vill inte tänka på det.
Men nu är vi på toppen av nedförsbacken. Bara ta skiten nu iaf 1 v, mår redan kasst. Jag vill skriva ett tackatal till alla, utan er och min familj hade det inte gått. Positivt tänkande och lusten att leva är så viktigt. Jag gråter till allt, sorgliga, fina och glada saker, kattungar, kärleken, utmatthet och väldigt banala saker, men det måste lixom ut tror jag. 

Jag tittar på "i am cait" nu, en viktig show.... Jag vill leva ett liv där jag kan vara den bästa jag är och kan. 

Laddat med barntandborste och mediciner till tusen, hej täcket! 

6 kommentarer:

Linda E sa...

Älskade finaste! Nu är denna tunga del av vägen passerad. Mycket tårar, oro men även glädje över att se å höra all kärlek människor visat, tänk vad många underbara som finns runt i kring dej å din familjen❤️
Du har varit stark genom detta. För att inte tala om din fantastiska make som burit dej genom allt ont.
Saknaden av dej har varit enorm,vilket den varit sen dagen ni åkte. Men ännu mer när du nu haft så tungt hade så önskat kunna vara vid din sida genom det tunga å svåra.
Men nu äre nedförsbacke, å de kommer bli så mycket lättare även om de också innehåller kanske lite orosmoment så kommer allt bli bra. Å ja längtar å tänker på sommaren, typ sitta å pratas på den "myr ätna" stocken vid gäddviks vattnet. Å barnen kan bada, fast Max är nig rädd för fiskar å för att vattnet känns kallt å stor mest på tå vid kanten :D
Oj va ja inte kan sova asså, börjar snart bli knäpp av min dygnsrytm ;) men ska ge sova en chans till nu, (kl är 4:05) annars går ja upp å virkar :)
Kramas på varann från mig! Love you!
/lie

Sara sa...

Tänker extra på dig dessa kommande dagar. Jag kan inte föreställa mig hur tufft det är. Åh, vad jag önskar att du slapp. Men jag är så lättad att detta är sista gången. Vilken kämpe du varit. Tänk, 20 gånger. Nu är du där vid mållinjen och du klarade det!!! Du är bara bäst. Snart, snart är det sista giftet ute ur din kropp. Varma kramar till dig.

lulemarcus sa...

Det är genom personer som dig, som berättar och beskriver en mardrömslik tillvaro med cancer i kroppen, som man inser vad som är viktigt i livet och förstår hur lyckligt lottad man är. Man hajar till, stannar upp och inser att man lägger tid och energi på oviktiga saker. Man går och oroar sig och bekymrar sig över oväsentliga ting istället för att fokusera på allt det fina man har runt omkring sig.

Skönt att du snart tagit dig igenom behandlingen, starkt jobbat av dig Lisa och resten av din familj!

Helena W sa...

Jag håller verkligen med!! Starkt jobbat av dig och din familj,snacka om att ta sig igenom sjukdomen på bästa möjliga sätt. Snart är det över, kram på dig Lisa, du är en riktig kämpe!!

Mary Sane sa...

Skickar kärlek! <3 <3 <3

Lizz sa...

Ja, livet blir än bättre efter det här. Tack Sara, Marcus, Helena och Mary <3