fredag 22 januari 2016

Bara å köra nu

Nu är jag sprallig i hela kroppen, har idag träffat plastik kirurgen som ska göra min rekonstruktion.
Hon var oxå galet proffsig och toppmodern. De gör det senaste och bästa möjliga, jag fick se hennes bilder och jag kan inte önska om bättre, bla inget ärr tvärs över, det betyder mycket. Hon förstod mina önskemål och med dessa blir allt lite enklare, lite längre operation men det betyder mest troligt att det görs inlägg direkt och inte en expander ngr veckor först. Jag vill passa på att göra dom mindre, mest av praktiska skäl och då behöver man inte töja. Ska få ett datum i slutet på feb, det läker efter ca 2 v så jag kan köra bil osv, sen 6 veckor till helt normalt.  Trots stort ingrepp är jag inte nervös det minsta, shoot!5 kommentarer:

Linda E sa...

Å va skönt att höra att du känner dig trygg! Det kommer gå jättebra, äntligen är de "rätt" sida av denna behandling. Du är å har varit så stark genom allt detta.❤️ Hälsa Tompa å Vilda å kramas från mig! Love you!
/lie
Max sitter här brevid mig å vill hälsa till er.

Unknown sa...

Snygga pattar Tomas håller i 😂
Det här kommer bli bra ❤️
Kramar!! /Jannice

Fru Jansson sa...

Go go go! Jag glädjs MASSOR med dig! PYSS!

Helena W sa...

Det kommer bli skitbra!! :)

Helena sa...

Vad skönt och roligt, det vänder nu och du kan se saker lite mer positivt..tryggheten är viktig i såna här situationer, speciellt det du nu fått uppleva så behöver du både trygghet och något som är positivt med din kropp...snygga som attans ser de ut "bobsen", ska det va så ska det...allt pryder en snygg kvinna...kram <3