torsdag 21 januari 2016

Börjat smått

Vi har börjat packa nu, varför så tidigt är inför fotning av huset till försäljningen.
Alla "personliga" prylar ska ned och undan i garaget, det ska se ut som "katalog". Tomas ska måla allt vitt förutom tapeterna. Just nu håller han på att strippa av färgen från alla köksluckor jag har gjort :(. Uähähäää!
Jag gjorde ju ett häst arbete med detta, det tar tur nog snabbare än vi trodde att ta bort det. Finns så magiska saker å använda här i USA, swich bara.
Well, bättre börja nu med den stora rensningen och packningen så vi inte stressar ihjäl oss på slutet. Jag har försökt övertala Tomas att inte göra allt själv och han har nu börjat ge vika. Han är så picky med att allt ska vara perfekt och vill inte låta ngn annan här..
Jag har börjat inventera huset på möbler vi ska skicka, alla har vi skaffat här och de flesta går inte att hitta liknande i Sverige. Men man får vara hård, det kostar ju mer det är.
Vi ska skicka offerter till olika fraktbolag för att få ngn bra deal.
Jag ska försöka ta det lungt, jag är inte så pigg, men visst det är svårt när man väl börjat.

2 kommentarer:

Linda E sa...

Har jag sagt att jag längtar? ;)
Ja förstår ni har jobb att göra, å svårt å välja ut vad som ska få äran att hänga med till hit. Det löser sig nog, vad ni än väljer så äre ju coolt å snyggt. Ni kanske får försöka plasera grejerna i Svö å bestämma utifrån det vad som kan "hänka" .
Nog bra att börja nu så ni verkligen har tiden att ta de lugnt.
Puss å kram! Här dansas glädjedans ska du vet de!
/lie

Mary Sane sa...

Ågud jag förstår varför ni vill ta med möblerna!!