söndag 24 januari 2016

Home improving..

Igår var jag själv hela dan, Vilda sov över hos Violet och Tomas var på långtripp till San Francisco för att han har hittat bilen han ville ha.
Jag kunde inte ta för mig någonting, såg klart Broadchurch och myste med djuren.
Idag har vi åkt vrålbilen, riktig vansinnigt cool måste jag säga, Tomas är som ett med den bilen, och lyckan han känner är så gullig. Vi åkte till Home Depot (typ K rauta delux) köpte bubbelplast och andra packredskap, så nu kan jag ta tag i det. Vi fick kontraktet från de som ska göra homestaging, det ska bytas möbler och puffas kuddar, växter och konst (min var väl för tokig) allt för att locka köpare och trigga priset.
Med allt detta kommer huset se kalt, vitt och modert ut OCH vi ska bo i det tills huset bli sålt, vilket är då max 45 dagar. Helcrazy!
Blir det nu sålt och ägaren kräver sin rätt att flytta in inom 3 månader så måste vi hitta ngt att hyra som tillåter hundar och ev de katter vi har kvar här. Hoppas att löser sig...
Nä, nu ska jag försöka göra lite nytta så mycket som Tomas sliter med att putsa bil som ska säljas och all färg på köksskåparna.
Tjing

5 kommentarer:

Linda E sa...

Ojoj nu känns de på riktigt på rikt! Himmel å pannkaka, mycket å göra. Önskar ha kunde hjälpa me allt jobb, men jag kan ju hjälps snart sen när ni ska plocks era saker här hemma. Å bilen Tomas köpte asså!!!! Galet snygg, å galet cool!!!
Puss å kram hela dan!
/lie

Lizz sa...

hehe, ja tänkte på det, hoppas Linda kan hjälpa mig packa upp sen.. Ja, nu är det på rikt, även om det känns i god tid. Men tiden går fort..

Fru Jansson sa...

Härmed anmäler jag mig också som upplockerska! Pyss och kram!

Helena sa...

Så härligt, tänk att det nu ska bära hemmåt...så skönt..men ni har mycket att göra...återställa och sen förbereda för alla att fara hitåt...vilken bil..jösses...den blir han ensam om här uppe i norr...skönt när saker är bestämda och det ska bli av, alla engarerade med det som ska göras...vilken resa detta varit hittils..kram

Mary Sane sa...

Haha, jag tycker att det ser så läckert ut, allt på soffbordet. Särskilt den rosa katten! <3 Du får bildgoogla på roliga, crazy hem så du står ut att leva i den nya, sterila omgivningen! ;)