söndag 31 januari 2016

måla å fundera

OJapp, idag har jag kommit mig upp iaf för att maila och blogga, så det går framåt (vet ju det men det är såååå drygt att må så där dåligt). Jag tycker det är jobbigt att se hur mycket Tomas sliter, från tidig morgon till sena kvällen. Jag orkar ingenting... Bluäck, jag är på tok för driftig för att vara tvångsliggande.
Det går framåt iaf, det största jobbet var att få bort all färg från luckor och skåpar.
Jag försöker flura lite på vad som finns här men inte hemma som man behöver skicka hem. Zip-it påsar är ju stort här, i alla stl, finns inte såna 1-5 liters vi har i sverige. Sen dry-sheets som man har i torktumlarn, drar åt sig allt, gör ostatiskt och luktar fräscht. Tomas älskar wipes som är i stora runda burkar (ist för disktrasa tex). Det är synd att man inte får ta hem färg för acryl och oljefärger här är billigare och dom har stooort utbud. Sen "bed in a bag" det har jag inte sett hemma. Nåja, det finns nog massor och det mesta är onödigt kanske, men fiffigt ;)3 kommentarer:

Linda E sa...

Lite uppe å piggare nu, heja! Oj svårt å komma på å ihåg allt som är kul och praktiskt att ha. Förstår din frustration av att vara sängliggande, snart är du på benen igen. Bed in bag va ä de månne?
Puss å kram ❤️
/lie

Helena sa...

Så glad att du är piggare idag, trots att det inte är du som ligger mycket och låter andra jobba, så tvinga dig lite att stilla dig. Frutsrerande att sitta och tänka på allt som man vill ta med sig hemmåt, saker som man kan behöva som är bra och bättre än hemma...jag vet hur det kan vara, ja vad är en Bed in bag??? Varje år åker maken till USA, så jag skriver upp vad han ska köpa med sig hem igen....många att ha saker, men också många saker som är för nyhetens sak....färg och annat som du som konst när behöver är ju synd att inte kunna få med sig, som dessutom är billigt....suck...alltid mycket att göra och tänka på när man ska flytta. Kram fina Lisa <3

Lizz sa...

Bed in a bag är som på bilden, överkast och matchande kuddar i olika former, titta på amazon, det finns de mest tokiga kitschiga varianter, försöker få Lova att vilja ta hem en i tyll ala princessa. O, Helena, du kanske har tips till mig, en till grej jag kom på är upphägningsanordningar, för tex julpynt ute och inne, tavlor osv.