måndag 21 december 2015

Sakta bättre

Fredag, jo, jag kunde hasa mig iväg på bio och se Starwars, men hade behövt rullstol så dålig jag var. Men Tomas trygga arm hjälpte mig <3 .="" p="">Lördag kände jag mig bättre, det går åt rätt håll. Skillnaden är stor gentemot de föregående. Riktigt tungt, nästan som min kropp blivit närmare 100 år, jag förstår hur frustrerande det måste vara att vara så gammal och inte orka det man vill. Borsta tänderna är ett projekt.

Först på förmiddagen var jag med Vilda till salongen, hon fick sitt hår färgat i snyggt blåbärslila. Vi köpte burgare och for hem, såg några avsnitt av den superbra serien Transparant. Sen på kvällen hade Swans julfest för vänner och sin personal, så mysigt med live musik och massa julstämning. Jag älskar deras julpyntning, så inspirerande! Vi "spelade" White elephant, de som har med sig julklappar får välja varsitt paket, men man kan också välja att istället stjäla ett av ngn annan. Vi valde en dinosaurie man odlar på :).
Med oss hem följde Violet och Vilda, dom däckade direkt.
Fina Vilda, hennes blåa ögon glimmade till ordentligt av den här färgen :)Öppenspisen! underbar!


2 kommentarer:

Helena W sa...

Wow vilken härlig färg på Vildas hår :)

Helena sa...

Blir så glad att du mår bättre å bättre såna dagar är värdefulla för dig och hela din familj...gahhh vad vackert håret blev på Vilda...detta med att färga håret de alla möjliga färger är inne här också..var och varannan tjej liten som stor har någon färg längts ner eller hela....både pojkar och män...det finns en tid för allt....kram fina