måndag 21 december 2015

Julbak

Äntligen lite mer som folk :)
Mår illa hela tiden, men äter medicinen och den funkar ganska bra.
Gjorde pepparkaksdeg till tjejerna, dom ska göra en julkrubba. Det får bli imorgon då degen helst ska vila i kylen en natt. Jag bakade valnötsbröd och kände mig så lycklig och tacksam att jag kunde göra det idag. Jag blis så glad, för jag vill ha en mysig hembakt å hemkokt jul. Vi pyntade klart Lovas och Gittans rum, i poolhuset. Snart är dom här, på Tisdag! Jiiiho!!


Lite trixigt att hitta motsvarigheten till svenska varor och namn, men det gick bra ;)

Ngt sånt här, det blir ett till oss och ett till Swans, "the reason for the season"

3 kommentarer:

Anonym sa...

Fin dag trots illamående, bra det. Vet hur mycket du älskar julen å blir glad av att du orkar göra en del av de som är jul för dig. ❤️ I dag blir plugg å städ för mig. Å julgodis fix i kväll nät mina alla tre trollungar är hemma. Puss å kram!
/lie

Helena sa...

Gläds så med dig i allt detta, så behöver du sån a här dagar, verkligen...du är en riktigt pyssel-jul-gumma...svårt kanske att ha en sådan drivkraft i en hundraårings kropp...;-)..men du gör det så bra..hoppas detta håller i sig länge...njuter med dig i ditt pysslande ...valnötsbröd...mmmm ser så gott ut, ditt hjärta är så stort och viljan så stark....kraaaaam fina du i allt ditt julpyssel...<3

Sara sa...

Så skönt att höra att du haft det åtminstone lite lättare sista dagarna. Vilken lycka att du orkade baka. Du och ni får njuta sen av varje tugga av det brödet. Stor kram till dig du starka modiga kvinna!