fredag 25 december 2015

Julen 2015

Ja, det blev att jag fick vara kvar, kanske tom till måndag så ingen jul hemma... Eller vi skjuter på den. Gud vad svårt det är med en tjej som är 10, att berätta att jag inte får komma hem i jul. Vi grät, ledsna allihopa, men vi vet oxå att det är viktigast att jag är här och inte blir sjuk nu. Alla värden är i botten, får antibiotika och alla möjliga mediciner. Idag fick jag även blodtransfusion. Märklig känsla... Familjen kom hit med en liten julsäck, 2 klappar var, Janssons och köttbullar i en termos, lussebullar och must. Vi får bara acceptera och be om att jag snart får komma hem.

7 kommentarer:

Linda E sa...

Det gör ont när ja läser. Önskar att du snabbt blir bra nog att komma hem. Era barn är så kloka att dom förstår att du bara måste vara där du är just nu. Men ledsen måste man få vara ändå, de är ju ingen lätt situation. Tur att ni har varann, allt ledset blir nog lättare att bära men också de glada blir dubbelt så glatt. Behöver nog inte skriva "ta hand om varann" för de gör ni bäst i världen! Tusen kramar till er alla!
/Lie

Linda E sa...

Så underbar bild på er! Love IT! Vem har gjort den?
/lie

Linda E sa...

Sorry för kommentar bombning! Kom på att ja kan ju klicka på bilden å förstora så ser man ju vem som gjort den! Awesome Lova!
/lie igen igen ;)

Sara sa...

Julen väcker så mycket och det måste vara jobbigt att inte kunna fira som vanligt. Men det viktigaste, att du har dina nära och kära där och du är omgiven av så mycket kärlek. Kärleken finns där ändå, trots att julen uteblev i år. Även om du inte har dem där fysiskt hos dig på sjukhuset så finns de med dig i ditt hjärta och du i deras hela tiden. Du kommer att fixa detta. Kram finaste!

sofia stenman sa...

Så fruktansvärt obehagligt. Hoppas innerligt att turen vänder snart!!! Ja fy så hemskt orättvist det är! Du kommer klara det här! Och Här la jag ut ngt på nätet ikväll om en ynka förkylning. Förlåt!!! Tog genast bort de ja skrev! Har iaf tänkt på dig hela helgen och hur du mår. De var ju inget kul att mötas av detta nu om dig vännen :/ krya på dig bästa Lisa så du får komma hem till dina kära! Kraaaam! !!!!! <3 och ja! Jättefin bild på er!

Ida sa...

Ja huja så tråkigt trots man förstår det är för det bättre. Tänker på dig 🙏🏼

Helena W sa...

Styrkekramar från Stockholm!! I massor!!