söndag 2 oktober 2011

Tårtspåna




Igår tog jag mig äntligen till butiken Servir jag måste säga att det var oxå som en del av himmelriket, iaf för mig ;). Som om jag var i en butik i USA, otroooligt stort sortiment av massa bak, dekorations, cupcakes, mat tillbehör. Jag är ju rookie på området, men vill ju lära mig! Vart börjar man frågade jag, och fick med mig ett häfte, "beginners guide for cake-dekorating". Det finns ju massor på nätet och youtube är ju världens bästa skola ;). Men det vore kul att samla ihop fler som är sugna och intresserade, så skulle man ju kunna göra ihop en dag. Problemet är ju att tillfällena är för få, man kan ju inte käka huuur mycket tårta som helst. Nu ska jag göra en till svärmors kalas och spånar å planerar jag har nog en ide på g. Så det får bli en retur till Servir ;) Är den nån där ute som skulle vilja ha en tårt å cupcakedag framöver så hojta till :)
Bilderna kommer från bloggen http://marimilocakedesign.se

5 kommentarer:

Anonym sa...

http://josefinastartor.blogspot.com/

Sunderby Anna sa...

Den där affären hade jag ingen aning om! :-D du kan hålla tårt- och cupcake skola åt mig för jag vill oxå göra coola bakverk :-) hittade en gång en finsk sida med fina bilder, ska söka om jag hittar igen den och skicka åt dig. Där finns en skattkistatårta som jag vill göra till barnkals :-)

Lizz sa...

oooh kul! men jag är rookie, tänkte mer om man kunde ha typ en syjunta fast me tårtor å cupkakes ;) ska kolla in den bloggen ;)

Camilla sa...

Jag vill också vara med på syjunta med tårtor och cupcakes. ;)

Lizz sa...

Jiho!! :) då styr vi ihop nåt ;)