fredag 27 maj 2016

Knivskarpt

Det är kul att hitta grejer som man vill ha hemma i Svartöstan. Vi for idag på Homegoods, en outlet affär med köksprylar, inredning och allt möjligt. Jag letade och hittade rejäla grill knivar. Sen nya underlägg till tallrikar när man ska finduka. Vanliga bestick och grytor plus lite annat. Det mesta behöver vi faktiskt, vi gav ju bort det mesta när vi flyttade hit och de vi haft är är så skabbiga efter gasspisen. Det blir kul att packa upp sen. Imorgon skickas bilarna!!

2 kommentarer:

Helena sa...

åååå så härligt att hanlda till till ni kommer hem, många fina saker...dom där underläggen är ju jättefina....ler när jag ser alla inlägg och bilder du satt in både här och på instagram. Man märker att du är i en annan tidsera...när man vaknar varje morgon så är det en massa fina bilder från dig på alla medier....mest på insta och bloggen...love it!!! kraaam

Lizz sa...

Ja, det är så kul att hitta fina grejer på outlet, billigt å unikt. Underläggen är påsk, men älskar dom året runt ;) Tack Helena, jag blir så glad att du gillar mina inlägg :)