tisdag 13 september 2016

Tankar

Sitter på snabbtåget Arlanda-Sthlm C, ännu ett besök i raden. Idag är det ärftlighetsenheten på Karolinska som ska se mina gentester från USA. 
Jag hade gärna gått igenom den förebyggande operationen så snart det går. 
Hemmavid är det kaos, jag (el vi) har sån inre stress. Det kommer hantverkare kl 7 varje morgon. Vi har inte soffa, matbord, eller garderober. Sen ett hav av kartonger som ska packas upp. Nu har vi inga förråd heller så det är rörigt i huvudet vart och i vilken ordning man ska göra någonting.
På skolan... Ja, det har ju tagit 3 v med bara "svammel" el sk uppstart. I måndags skulle vi börja på riktigt.
Vi har en gästlärare, en konstnär som ska undervisa oss i land art. Hon själv gör fantastiska verk.. Nu har jag inget grepp om vad vi ska göra mer än att vi är förvisade (!?) till en halvö utanför sunderbyn, där ska vi husera 3 veckor... Men kottar, pinnar, sand och sly.. Ni kanske kan ana min underton, den är en känsla av, näääääää. Infallsvinklar är bra men jag känner mig noll taggad. För lite tid till att göra ngt som inte är "dagis". Nåja, jag och Linda bestämde oss att göra ngt kul och bra av det så igår flurade vi på idéer. Vi får iaf umgås. Magkänslan idag är alltså inte topp. Självmedicinerade mig med att avmedicinera då jag upplevt mig lobotomerad i sommar. Så otroligt hjärntrött, är det sviter efter cellgifterna?känslan är att guppa med näsan just vid ytan... Hatar den.

4 kommentarer:

Linda E sa...

Nu snart landar allt på sin plats. Både inne i huvud å själ och i nyskruvade garderober. Snart har ni världens snyggaste matbord på plats och sitter med tända ljus å äter tacos. Och tacoskoman hanterar ni genom att se en bra film på nykädd soffa med pläsvänner och Loka crush.
Vädret ska va rättså fint när vi är å gräver gropar på stranden, de blir en rejäl dis av friskluften och så samlar vi d-vitamin inför vintern. Jag tror vi kan vrida till detta projekt till nåt vi tycker känns meningsfullt. Om inte så får vi som du säger iaf umgås och de räcker långt de med ❤️
Hoppas på goda besked hos doktor, kram å puss!
Love you!
/lie

Linda E sa...

Dis=dos men de fattar ju du ☺️

Helena sa...

Ja du Lisa...det snurrar även här, och att guppa lite på ytan känner jag så igen..vilken enrgi det måste gå åt att åka till Stockholm för dig speceillt om dina tankar är på hemma, huset, snickare hit och dit...fyyy...det ska väl ändå blir bra alltihopa, men som sagt mn lever ju NU...alla måste bli klart NU....landart...blir galen av bara tanken...visst hade vi kunnat göra mästerverk om vi fått härja mer fritt, fått till oss vad det är på riktigt och sen skapat i grupp eller ensam..måla, förändra och få saker att sticka ut med färg...så kände jag...detta stenläggande vi hade idag...kändes så där...sånt man pysslar med i sin trädgård....typ...ingen kritik åt läraren...bara att det är lite så där Kreativt hämmande.....puss och kram

Lizz sa...

Ja, så har det känts. Som skogsmulle... Men hon sitter inne på kunskaper som vi inte har en chans att få tid till att lära oss. Det här räcker bara till lite stenplockning. Nu är det ju tur vi fick några dagar på KKV, det fick mig på bättre humör iaf. Puss!!