torsdag 15 september 2016

Ett bälte av blommor

Jahapp, hade oflax och har fått bältros nu oxå. Trodde det var ngt som slitits i ryggen då jag lyft för det började med en brännande känsla där, sen kröp det över till framsidan och igår dök det upp blåsor. Jag tappa lusten till att göra nåt alls så ikväll vilar jag och hoppas det tynar bort. Eftersom jag var i hyfsat god tid så fick jag medicin som kan bromsa.


3 kommentarer:

Linda E sa...

Fy tusan! Du ska bara ha riktiga rosor, i vas inte på kroppen. Hoppas medicin är duktig å gö sitt jobb. Kraaaam! ❤️
/lie

Therese H sa...

Det går nog bra! Jag har också haft det för två år sedan... Ringde min HC, men klåparen där fattade inte att jag hade bältros så kom in försent. Var på apoteket samma dag för att köpa lindrande salva (visste inte att det var bältros), men de förstod direkt att det var bältros så jag fick kontakta HC igen o stå på mig. Fick som tur var inga men. Hoppas du kryar på dig. Jag har bara kvar lite ärr, men de syns inte så mycket så jag kom undan :)

Helena sa...

Fyyy vad trist...detta bältros som kan göra så ont..bränna och värka, vad bra att du fick hjälp direkt...nu får det vara bra med saker som ska ploppa upp ...du behöver lugn och ro, stora dukar att gå lös på, kladda, slänga, spaya....ja men du fattar...du behöver få jobba med allt du är så bra på...få känna och uppleva....gahhhh...lider med dig...hade gärna tagit över bältrosen åt dig....kram fina