måndag 20 oktober 2014

Heldag

Hela mysiga dan har vi fått vara på Disneyland, snälla Paulina och hennes vän ställde upp att vara här hemma med våra hundar. Jag är så sjuuuukt nojig å stressad över att ha dom ensamma. Betydde otroligt mycket, tack gulliga du! 
Vi hänger ofta på helgerna med en familj, Tomas tatuerarkompis hans fru och döttrar. Dom är så härliga människor! Vilda och Lova har sovit över där och Violet har sovit hos oss. Mycke värt att ha lite socialt liv. Lova fick följa deras 15-åriga dotter på homecoming i lördags, yeeey! Vi var hela söndan på Disney, åkte massa rides, köade i timmar och garvade mycket. Hemmet stod stilla i helgen, men ibland måste det göra de. Mycke roligheter de närmsta helgerna, nästa söndag ska vi på 4d film nightmare before christmas å då nästa är det äntligen halloween. Snälla, ge mig tips på vad jag ska vara, jättesvårt! Same eller svensk folkdräkt hade varit kul men de e ju svårt, hehe. Kram på er!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Å vilka härliga minnen ni skapar! ❤️
Kraaaaaaam å fortsätt ha de underbart!
/lie

Mary Sane sa...

Vad läckert att se allt ni gör! :D Älskar alla Halloween-inlägg, haha.

Apropå Halloween-kostymer så skulle jag nog satsa på svensk folkdräkt om det står mellan de två alternativen. Nu vet jag iofs inte om du är same, men om du inte är det så blir det lite konstigt att klä ut sig till det... Mitt tips är att googla på cultural appropriation!