måndag 16 januari 2017

Mix innan hjulet

Sista natten i Bankok fick jag ju matförgiftning, uääähähää! Rensade typ varenda por i kroppen, skakade på väg till flyget och ville krypa ur skinnet. Jag uppgraderade mig själv, kosta vad det kosta vill, familjen backade upp det beslutet. Sov hela resan i feber.

Väl hemma mådde jag bättre och helgen har varit mysig..el, mysig hela tiden? Lördagmorgon började med julen fortfarande fullt ös i huset och en massa avsnitt av Black Mirror (vaknade 5) sen 3 avsnitt Vikings.
Klockan var ännu bara 10 och jag och Tomas gick ut i snön, en meter på taket som måste bort och sen bort med det plus allt annat från gården, det var ett pass på några timmar. Men på ngt sätt skönt att få ta i, avslutade det med ngn timmes bastu. På söndag åkte julen ut, märkligt att det tar 3 timmar och det tog 3 veckor att få upp?? hmmm

Har ännu inte kraschat pepparkakshuset, ligger många tandagnisslor och suckar bakom det. Det vart ju skitroligt hus, men jag lärde mig en läxa..hahaha.
På kvällen såg vi starwarsfilmen, måste säga att jag är less, eller "svär jag i kyrkan"? Asså, hit å dit, omvänd ordning, men nr 1, 2 och 3 som blev 4, 5, 6 för det kom nya 1, 2, 3 och sen en halv film som var sist helt plötsligt, som att man skulle ha de som kom på 80-talet färskt i minnet?? Sen igår då? ja då var det ngn mittemellan..eller var det nr 1?? jag ville den skulle ta slut efter 30 minuter, fattar inget och den nya jedin var skittöntig med sitt mantra, saknar yoda som var stencool!

Back to reality, idag sätter snurran igång
hur går det för er?

1 kommentar:

Helena sa...

skit att du blev sjuk...men bar att du är bra igen, tillfällig svacka...roligt att se dig idag, puss och kram <3