tisdag 31 januari 2017

Ånglok

När det händer lite väääl mycket så då kommer den här i kläm.
Läget nu: Jag ska vara helst 100% på skolan, jag ska helst vara 100% på Bryggeriet och 30% träning 100 % familj.
Jag sprudlar innanför portarna på Bryggeriet.
Jag är delaktig i arbetet och tog på mig att göra alla väggar i restaurangdelen. De är väldigt speciella, vår målare har aldrig sett liknande förut ;)
Träningen gör nog att jag orkar, och familjepusslet kräver planering.
Vi har Linas matkasse, en suverän lösning just nu. Jag stödhandlar veganalternativ, bröd och mejerivaror. Till och med frukt kommer med Linas.

Jag ska även bli krönikör på Kuriren, alltså, wow!
Jag känner mig ärad verkligen, har haft det som en dröm sen jag var 20.
När jag väl nu ska få till en krönika kommer tankarna, de där om att jag ska offentligt visa mina tankar och jag jämför mig med alla kvicktänkta, humoristiska, intelligenta, pretentiösa, provokativa stora, kända krönikörer.

Men kör! jag är bara JAG, alla kan inte inspireras eller vilja läsa eller tycka om det jag skriver.

Mycket på tapeten nu.

3 kommentarer:

Teresa Rautio sa...

Härligt! 😄👍❤

Sofia Stenman sa...

Åh så roligt! Grattis!!!!!!☺️☺️☺️ Satsa på de som kommer ge dig bäst nytta! Även om du känner att du själv vill vara kreativ på skolan..men din kreativitet kommer inte försvinna även om du inte är där och medtanke på vissa grejer där så är de mer värt att satsa på verkligheten. Vad vet jag ���� kram och lycka till!☺️❤️

Helena sa...

Du är den mest kreativa person jag känner, och skriver på ett sånt sätt som man förstår vad du skriver om, igenkännande och med inlevelse...glöm inte att du är bäst som du är, du är du och det är skit bra!! Det är så härligt att se hur du brinner för allt som du vidrör med både tanken och handlingen. Att få ihop livspusslet kan vara krävande för den mindre familjen så varför inte i en stor familj som din. Tror ni ändå är bra på att samarbeta ihop alla...både djur och människor. Underbara ni...<3 Ta hand om dig och din hälsa också annars brakar allt...puss och kram