söndag 12 juni 2016

Jobbigt

Ngt som är jättejobbigt efter att ha genomgått cellgifter är att det även bränt hjärnan. Jag är inte lika kvicktänkt och upplever mig som trögtänkt ofta. Känner mig dum och minnet är sämre, pratar lite ointelligent. Personligheten är lite förändrad och jag märker det här tydligt själv. Otroligt frustrerande och jag hoppas verkligen det går tillbaka...säger till mig själv ofta -kan du inte bara vara tyst, kommer så många knäppa tankar som jag inte borde säga direkt. Inte elaka saker utan mer korkade. Jag hoppas vänner och familj har förståelse..

2 kommentarer:

Sofia Stenman sa...

Hej sötnos!
Hoppas verkligen du känner att du är älskad i vilket fall för de är du! De är nog mest du som tänker på det och vem vet! De kanske går över!
Känner iallafall med dig! Du ska ha en stor eloge för hur bra du klarat allt detta! Tänk inte destå mer på detdär! Vet att de är lätt för andra att säga! Orättvist är vad det är iallafall!!
Kram!!!
Ber om utsäkt för min frånvaro på sistone ❤️

Helena sa...

Åååå fina Lisa...tor nog bara det är en del av din återhämtning och det kommer försvinna sakta men säkert, säger som Sofia, d är lika älskad nu som innan, om inte mer då det du varit igenom är en sådan kamo och hjärnan behöver tid på sig att återkomma...du ska se när du kommer tillbaka till skolan där du alla "konstiga" dom-du-delar-ditt-tänk med finns....så kanske vi också kan skratta åt det som känns konstigt...för här är inget konstigt....I nuet kommer andra utmaningar och ni ska alla installera er tillbaka igen där ni utgick ifrån..bara det kommer ta tid, läma allt ni fått gå igenom, upplevt...vilken resa..på gott ont..kampen har varit lång och tung för er alla. Huvva...något många inte behövt vidröra alls...visste att du skulle fixa det...visste det...nu är nu...hem till alla som älskar er och längtat efter er...Luleå, konstskolan, familj, vänner....det kommer ordna sig, Kram