torsdag 4 juni 2015

Nöden har ingen lag

Började min dag med att göra varma mackor. Mina ska nästan alltid vara med Kaviar och ost, ja veeet, har man inte provat låter det skitäckligt men är beroendeframkallande, om man gillar kaviar vill säga. Ingen annan i familjen vill dock ha det, är hemifrån min barndom, är det ngn annan av er som äter det?
Behöver verkligen kunna ta med Persbrandt på flyget och tycker själv att för hans skull är ett direkt flyg det bästa. Nu enligt hur det funkar här i USA eller Los Angeles iaf så går ett sådant intyg att fixa. Det kallas emotional support, låter helkokko och kanske omoraliskt, men halva sanningen är att jag faktiskt på riktigt är berättigad. Om jag nu ska vara korrekt.. Jag kan gå in på det mer en annan gång. Men nu har en om ändå sketchy men absolut riktig läkare gett mig cert, så han ska få flyga med mig hem.
Han gav även majja card vilket är heeeelt ofattbart för oss svenskar, man tror inte det är sant alltså! med ett enkelt kort får du röka på....shit alltså, bli lagligt trög och tröttmössa och allt annat vad hör därtill. Well, det är Amerika.2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har ALDRIG träffat någon som äter kaviar på varmisar, förutom JAG! :) Haha. När jag träffade min man var han mycket skeptisk och har inte smakat, men jag älskar det! Man tar liksom en kaviarsträng ovanpå osten så den blir lite hård! Mmmmm! :)

Lizz sa...

Inte jag heller förutom min mamma och syskon. Jag brer ut under osten men ska prova din variant, hehe.