söndag 14 oktober 2012

Hjärtat....

Min älskade leopard Jaxon är sjuk igen, han har varit sjuk med jämna mellan rum hela sitt liv och lider av ngt kroniskt, men än har dom inte hittat VAD! Jag blir förtvivlat orolig varje gång och att plåga honom med att tvångsmata och ge medicin känns hemskt... men är ju nödvändigt. Han är testad för det dödliga viruset FIP 3 ggr och negativt varje gång, det viruset vet man aldrig med säkerhet om dom har ändå, men att han lever fortfarande talar emot att det är det.
Nu är han hemma efter en natt på Öjebyns djurklinik (den finaste, bästa, goaste kliniken) och vi väntar på att han ska baj.. ja, så vi kan skicka ett prov för toxoplasmos.. den här gången grumlade även hans ögon igen bakom hornhinnan, såå otäckt, det kan vara ett tecken på att han har det. Fick veta att 50% av alla katter bär på det, men ett fåtal bli faktiskt sjuka och får sånna här skov som han får. OM det är det, så vet vi ju hur vi ska medicinera när det kommer ;)
Nu är han förpassad i Lovas rum i väntan på att ngt ska komma ut, och så länge det inte gör det så får vi inte kicka in med baotakuren, han blir sämre och sämre och jag beeer att det ska komma ngt i lådan....

4 kommentarer:

Mary Sane sa...

Stackars kissen! Håller tummar och tår för att det ska bli bättre...

Lizz sa...

Tack <3

Anonym sa...

Åh. . Håller tummarna ja me kram på er!

Tezz sa...

Men stackars liten alltså!!! :(
Hoppas verkligen han nu piggnar till och slipper bli sjuk fler gånger!
*kraaam*