onsdag 3 februari 2016

Ditt, nu, framtiden och datt
Det blir imorgon, tänk vad tacksam man ska vara till blodgivare, för att gå för länge så här, även om jag inte nu är i lika akut sits som ngn som tex varit med om en olycka, så blir det livshotande senare. Jag är lite korkad, jag vet, men jag har aldrig kunnat vara blodgivare för man får inte vara det om man tatuerat sig inom 6 månader och oftas har jag ju gjort det, Selfish!
De vita blodkropparna gör man ingenting åt, de ska tydligen återhämta sig själva nu men bara hålla sig från folksamlingar, sjuka människor och bakterier. Jag är ju tyvärr svag tills imorrn, så idag blir det lite att ta det lungt, men guuuu vad jag är less på det. Vill så gärna hjälpa Tomas, iaf med rensning. Han är inte besvärad, tycker mest jag ska bara ligga å se tv ;).
Annars då, imorse pratade vi en lång stund med Dennis medan vi åt frukost (vi pratar med honom varje dag en stund iaf) det var så mysigt, han är så härlig, knasig och underbar. Gud vad vi längtar efter barnen! Dom kommer ju hit i slutet på mars och ska vara här 10 dagar, så det är toppen, då har det gått 5 veckor sen operationen och jag borde vara uppe som vanligt, tom kunna börja träna.
På tal om träna, jag är ju den som är en periodare, inte så att jag nånsin hinner bli i form, bara tills jag inte ser ngt resultat ännu, dvs 1 månad :D. Men gode gud i himmelen, nu ska jag ge det till mig själv och min kropp, jag visualiserar på mig själv vid målet som jag sen ska hålla. Pepp, pepp till mig själv, det är aldrig försent!
Jag ska börja med 60 dagar, då kommer jag se och känna lite resultat, och då är det väl så "roligt" som alla pratar om...

Kuriosa: jag 15 år sjöng "Again, again´s got a headache"

5 kommentarer:

Unknown sa...

Älskar!!
Men det var ju iaf riktiga ord!

Sjunger fortfarande såhär till Lili&Susie:
"Oh Mama käntjovej, oh Mama käntjovej. "
Hahah! /J

Lizz sa...

hahahaha

Helena sa...

Hååler mer än bara tummarna....så du får en en rejäl boost....gillar inte att du har för få....av något <3

Sofia Stenman sa...

Yes you got the power haha jag fick Flashback från alla diskon.
Ja dedör med träning, jag tycker inte de är kul alls men Man behöver ju det så mycket och speciellt när man håller på med keramiken!! Bra att ha mål men de får inte gå till överdrift :) kul att barnen kommer och hoppas du är på banan då igen så pass! Kram :)

Mary Sane sa...

Vilket härligt, sprudlande inlägg! :) Ja, blodgivare är fantastiska. Det är min dröm att få ge blod men jag har aldrig blivit godkänd hittills pga för låga järnvärden och liknande (just nu är det problem med upptagningen av B-vitamin). Hoppas verkligen att jag kan bli blodgivare i framtiden! Men jag har iaf anmält mig som donator, så att andra kan få en chans att leva när jag dör.