onsdag 30 oktober 2013

Huj

Imorrn har jag så mycket jag vill få gjort att jag hade behövt alla hustomtar i världen.
Varför då då? va kan va så viktigt? Jo, jag ställer höga krav på hur jag vill ha saker och kring, men orkar aldrig matcha upp till dom. I helgen ska jag vara med på hantverksmässan i Arcus, jag ska sälja mina balla smycken (jo, man får skryta lite) och även annat om jag hinner planera ihop. Jag har även kalas i helgen och det är halloween. Jag vill pynta hallen och va redo med mycke godis. Jag vill ha bort alla "högar" och göra extra fint när det kommer gäster. Jag vill ha skitsnyggt bland alla mina smycken, displaya dom fint, prismärka och ha allt tipptopp till mässan. Jag vill hjälpa Vilda att färga sitt hår som hon nu (till halloween) vill ha i olika färger. Även fixa hennes dräkt..
Jag har planerat i 2 månader att jag ska, under höstlovet, fixa en garderob (walk in ala hollywood) av ett förråd i källaren och styra upp min atelje. Förr i mitt liv hade jag kunnat köpa 2 backar öl, pizza och en massa lurviga polare hade hjälpt till, men nuförtiden finns nog inget jag kan muta med för att folk gladeligen ska komma hit, släppa sina egna stressiga liv och bara göra mig till lags. å OM ni finns tomtar, kryp fram, ställ er på rad i morgongivakt så ska jag delegera imorrn!

måndag 28 oktober 2013

Just do it!

Jahapp, nu har jag börjat i crossfit...el, jag har idag börjat i en introduktionskurs på 2 v.
Vad tror vi om det då?
Ja, min kära stiliga man är frälst sedan nästan ett år och jag har skrattat ömsom varit fördomsfull å avundsjukt tittat på dessa i mina ögon elitmänniskor, tänkt att dom är smått fanatiska och för mig helt ouppnåeliga att gymma tillsammans med.
NU struntar jag i allt det och har lagt fördommar åt sidan, DUMT av mig att ens hålla på med sånt, jag som avskyr just DET.
Jag ska skaka av mig flunsan och ge detta en ärlig chans, vara positiv och fokuserad, sen kan jag inte hymla om att min dröm är att själv bli frälst och gryyyymt vältränad. Va tror ni? kommer detta var en av mina faser eller kommer det funka? vi ser om 2 v om jag kommer fortsätta ;)
En sån osportslig människa som jag har ju faktiskt de sista månaderna lärt mig "Jogga", jajjomän! hehe

lördag 26 oktober 2013

Önskelista

Jaönskarmigdomhärdetärenveckakvarsåmanhinnerbeställa :P zalando.se
Justjajagharstorlek38(domärganskadyradock)
......åheterSnoboot

fredag 25 oktober 2013

Puss fina!

Ja har åkt på nån himla långkörande åkomma, vet inte om de är influensa el vad. Men idag är 5:de dagen liggandes helt utslagen i soffan. Min Linda kom med present, alltså, kan man bli gladare? Kanske de bästa när man bara ligger helt pall, att ngn visar hur mkt man betyder med genomtänkta presenter. Och min man vill jag ge en eloge, han har tagit varenda morgonrutin, i de här huset är det ett stort projekt med alla djur å barn inräknade. Jag själv bara ligger, har en värdelös syn på mig själv, sämst på att vara sjuk.



onsdag 16 oktober 2013

Degar

Utan spec mål, bara försöker hitta idéer och då är det bästa sättet att stoppa händerna i leran. Ngt kom jag upp med iaf, två verk till årets magma utställning. 


fredag 11 oktober 2013

Nu äntligen!

jag har ju haft min egna domän med mitt egna namn lisaliljedahl.se i snart ja...15 år. Den har dock legat nere sen jag avslutade mitt och min lillasysters klädmärke D-angel. NU ska jag bygga en egen hemsida för allt jag gör, konst, styling och olika projekt, mycket för att ngn gång börja tjäna el få ut mina verk. Snickelisnick!

torsdag 10 oktober 2013

Yihaaaa!

Nu äntligen har jag en bra start på min drömservis! Jag har bloggat om den tidigare vet jag ;) 
Nåja, kanske är det epigt men samtidigt känner jag mig mogen som nu ska (helst) samla mig till en hel uppsättning, haha, men de är ju de folk gör. Så alla som ngn gång funderar på vad jag önskar mig (familjen, blink, blink) Acapulco heter den och märket är villeroy & boch. Finns ibland på tradera. Detta budade jag hem på FB, yeeey!